Wanneer je energie gaat vergelijken is het wel fijn om te weten dat je met een onafhankelijke energievergelijker aan de slag gaat. Consumind heeft voor meer dan 750.000 huishoudens in Nederland een besparing weten te realiseren door middel van hun energie vergelijkingen. Wil jij ook tot wel 300,- besparen op je vaste lasten? Lees dan verder!

Binnen 2 minuten een energie vergelijking in je mailbox

Wanneer je je gegevens invult op de website van Consumind ontvang je binnen 2 minuten al een onafhankelijke vergelijking van meer dan 28 energieleveranciers in Nederland in je mailbox. Zo kun jij direct beginnen met vergelijken. Alle kosten voor een energiecontract staan in het overzicht vermeld waardoor je een duidelijk beeld hebt van alle kosten.

Direct een nieuw contract afsluiten

Wanneer je je gegevens hebt ingevuld op de website, wordt je ook direct doorgestuurd naar de online vergelijking. Hier zijn de 3 voordeligste energiecontracten al voor je geselecteerd. Vind je deze aanbiedingen niets? Dan kan je natuurlijk ook naar een andere energieleverancier kijken. Via de website van Consumind kun je direct een nieuw contract afsluiten en overstappen naar een nieuwe energieleverancier. Je kunt dus gelijk beginnen met besparen op je vaste lasten. Prettig geregeld!

Een energievergelijker met overstapservice

Wanneer je gebruik maakt van Consumind, kun je kosteloos en vrijblijvend gebruik maken van de overstapservice. Dit betekend dat Consumind je oude contract voor je opzegt en het nieuwe contract bij de nieuwe energieleverancier voor je aanvraagt.

Hierdoor hoef je zelf geen administratie te regelen en alleen maar de meterstanden door te geven. De levering zal vlekkeloos worden overgenomen zonder dat je er iets van merkt.

En dat alles kosteloos en vrijblijvend! Het enige wat jij hoeft te doen gebruik te maken van de energievergelijker en een overstap maken naar een andere energieleverancier. Consumind stelt deze dienst voor de Nederlandse consument ter beschikking omdat zij als doel hebben huishoudens helpen met besparen.

Maak gebruik van de energievergelijker van Consumind, verlaag je energietarieven, stap over naar een nieuwe energieleverancier en bespaar direct op je vaste lasten. Zo weet je zeker dat je niet te veel betaalt voor je gas en stroom.